Honden

Ook voor alle benodigdheden voor uw hond kunt u bij ons terecht.
Zo hebben wij alle landelijk bekende merken hondenbrokken in ons assortiment.

 

Natuurlijk is er ook een ruim assortiment aan hondenkoekjes en snacks aanwezig, waaronder natuurlijk onze eigen hondenkoekjes in diverse smaken.

 

Ook voor alle andere kauwbotten en snacks kunt u bij ons terecht.

 

Naast alle snacks en voeders hebben wij natuurlijk een ruim assortiment verzorgingsproducten voor uw hond. Van borstels tot broekjes tot beschermingsvoetjes.

 

Tevens kunt u bij ons terecht voor bench verhuur, die wij natuurlijk ook te koop aanbieden in verschillende maten van klein tot groot. Het is belangrijk dat de bench gemaakt is van kwalitatief goed materiaal. Wij zien ze zelf ook wel eens, prijzen waarvan wij denken ‘dat moet ten koste gaan van iets’. En meestal is dit ten koste van de kwaliteit van het materiaal waar de bench van gemaakt is. Dan blijkt goedkoop toch plots duurkoop te worden.

 

Ook voor de benodigdheden in de bench kunnen wij voorzien in uw wensen. Zo hebben wij bench-setjes in ons assortiment, waarmee je als het ware een veilige basis kunt creëren voor uw huisdier. Ook voor voerbakken en drinkflessen aan de bench kunt u bij ons terecht.

 

Een ruim assortiment speelgoed is bij ons natuurlijk ook aanwezig. Wij proberen dit eigenlijk naast een vast assortiment (wat er altijd hangt) wekelijks of maandelijks te voorzien van nieuwe producten.

 

Met het oog op de zomer komen er weer enkele nieuwe producten speciaal ontwikkelt voor het comfort van uw hond.

 

Hieronder nog enkele tips hoe om te gaan met uw huisdier en warmte .

Vinden wij een lange, warme zomer heerlijk en een groot genoegen, voor uw hond is dit niet altijd zo. Houd er altijd rekening mee dat uw hond niet kan transpireren zoals een mens. De warmte die hij afvoert kan hij slechts via zijn tong kwijt (hijgen) en via zijn voetzooltjes .

 

Laat uw hond niet naast de fiets mee rennen bij hoge temperaturen; dit zal ongetwijfeld zijn lichaamstemperatuur omhoog doen gaan. Het hete asfalt, steen of beton kan leiden tot blaarvorming aan de voetzolen, wat een paar dagen kan aanhouden. (De hitte die bij hoge temperaturen van asfalt en dergelijke bestrating opstijgt, kan bij kleine hondenrassen een hartaanval veroorzaken).

 

Wilt u uw hond toch meenemen over een langere afstand te voet of op de fiets, zorg dan dat de hond veel over gras kan lopen en loop of fiets niet aan een stuk door.

 

Maak gebruik van periodes van 20 minuten en zorg altijd dat u water bij u heeft en geef dit tijdig aan uw huisdier. Ook hier zijn speciale producten voor verkrijgbaar in onze winkel.

 

Laat uw hond nooit achter in een auto in de volle zon. Een auto is dan als een grote broeikas en kan zeer rampzalige gevolgen hebben voor uw huisdier. Zie het als dat u uw kind ook niet achterlaat in een auto in de bakkende zon.